Cautare

573 de rezultate pentru "serban davidescu" (3.86 secunde)
Initiatorul propunerii, Serban Nicolae (PSD), a argumentat ca, oricum, legea initiala, careia i s-au adus completari prin ordonanta, prevede ca declaratiile sa fie publicate pe siteurile institutiilor sau in “Monitorul Oficial“.
Dupa candidatura-surpriza a fostului consilier prezidential senatorul Serban Nicolae la presedintia PSD, anuntata marti seara, si a primarului comunei Niculesti, Dorinel Soare, in cursa pentru sefia parti-dului, alaturi de favoritul numarul unu, Ion Iliescu, s-a inscris ieri si senatorul Mircea Geoana.
Pina ieri, pentru functia de presedinte al partidului isi mai depusesera candidaturile Serban Nicolae, fost consilier al presedintelui Ion Iliescu, si Dorinel Soare, primarul comunei Niculesti, aflata la citiva kilometri de Bucuresti.
Premierul nu are nevoie sa isi bata cuie in talpa - se vor scoate din nou la parada Matusa Tamara, Zambaccianul, dosarele lui Serban Mihailescu, ale baronului Nicolescu de la Arges- cel cu lesinul in direct, orice pentru a-l plasa intre ciocanul partidului si nicovala opiniei publice.
Mai mereu linga el a stat deputatul Serban Mihailescu, fost secretar general al Guvernului, care i-a fost coleg in precedentul Executiv.
La diferenta de doar un vot, propunerea imbratisata de Nicolae Vacaroiu, Serban Nicolae, Antonie Iorgovan - PSD si Gheorghe Funar - PPRM a ramas fara finalitate.
241/2005 a fost initiata de senatorii Dan Voiculescu, Ioan Ghise, Vasile Nistor si Serban Radulescu si a primit un raport de respingere din partea senatorilor din Comisia pentru buget.
Senatorul PSD Serban Nicolae a propus un amendament, adoptat de majoritatea celor prezenti, prin care se clarifica textul initial elaborat de Guvern.
Luni dimineata, senatorul a fost transportat, pentru cateva investigatii, la Institutul Clinic Fundeni, dupa care comisia a hotarat efectuarea angiocoronarografiei in clinica de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unitate condusa de doctor serban Bradisteanu.
Printre numele vehiculate pentru ocuparea locului care ar urma sa fie lasat liber de Sarbu se numara Mihai Fifor, propunerea anterioara a guvernului pentru ocuparea functiei de Ministru al Transporturilor, Ecaterina Andronescu sau Serban Nicolae.
Doi jurnalisti, Ion Itu de la revista Tinerama si Serban Orascu de la Radio Europa libera au scris despre venirea in Romania a liderului Miscarii Legionare, Horia Sima, in 1991, pentru o intalnire cu directorul SRI, Virgil Magureanu.
El a mai adaugat ca la Congresul din 21 aprilie a votat cu Serban Nicolae pentru presedintia PSD. “A fost un moment in care am fost derutat, nu am mai putut sa decid in ce directie sa merg.
Acesta urma sa faca toate demersurile pentru obtinerea licentei de televiziune din partea Consiliului National al Audiovizualului, condus la acea data de Serban Madgearu.
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
Senatorul PSD, Serban Nicolae, a propus eliminarea reglementarii, punct de vedere adoptat si de reprezentantul PRM, Liviu Bindea. Argumentele celor doi legate de neconstitutionalitatea textului au fost combatute de liberalul Nicolae Vlad Popa.
In afara formei, e drept cam vulgare pentru urechile unor asa distinsi demnitari, vestitul indemn „ciocu’ mic!” ar trebui acum urmat de colegii de partid ai autorului - PSD-istul Serban Mihailescu.
Serban Bubenek, prim- vicepresedinte al partidului, a propus chiar o noua titulatura a monumentului: „Prima teapa, ultima teapa data poporului roman“.
In context, celebrul indemn „faceti ciocu’ mic” - lansat pe vremuri opozitiei de atunci de catre Serban Mihailescu, pare sa fi avut un caracter profetic.
Stenogramele cuprind declaratii ale lui Adrian Nastase, Octav Cozminca si Serban Mihailescu cu privire la fostul presedinte al Comitetului Judetean Dambovita (pe nume Cucu), care ar fi obtinut nelegal fonduri comunitare prin firmele sale si ale sotiei sale.
El a obtinut la alegerile parlamentare 20,34% din voturi in Colegiul 2 din Cluj, fiind devansat de Serban Radulescu (PD-L) cu 47,73%.
google-analytics.com